Die autosticker wil ik ook ! het kan nu ;-)

Die wil ik ook !
Dat schreeuwde ik vanbinnen toen ik op Facebook een post zag van Felinova over een autosticker voor de achterruit. Eentje van een kat uiteraard (what else ??) , maar niet zo maar eentje, wel eentje die zijn staart beweegt met de ruitenwisser !! How cool is that ?

Dus ging ik op zoek … waar kan je die kopen ? en ja hoor, gevonden in China :-p
Maar ik ben helemaal niet egoïstisch aangelegd, dus heb ik er meteen een paar mee besteld voor andere kattengekke mensen zoals jij misschien ? Ik heb er maar een paar extra, dus vlug zijn is de boodschap.

autosticker cat

autosticker cat

Hoe kan je die bestellen ? Heel simpel : bij mij door  onderstaand formuliertje in te vullen en op ‘versturen’ te klikken. De eerste hebben geluk !
Wat : de autosticker zoals op de foto (hoogte 25 cm voor de kat, staart is 29 cm lang) + 4 kattenoog-stickertjes (zie foto)
Prijs : 10€ (verzendkosten België inbegrepen)

Waar wacht je nog op ? Bestel nu !

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.