Voortdurend in evolutie !

Voor je start met een bedrijfje, heb je er liefst al eens goed over nagedacht. En dan nog liefst over alle aspecten en alle details.  Zo wist ik al op voorhand welke voeding de katten in het pension zouden krijgen en welke kattebakvulling ik zou gebruiken … tenminste om te beginnen !

Anido

Niemand is perfect en alles kan altijd beter, dus durven jezelf en je bedrijf onder de loep nemen is gewoon noodzakelijk om beter te worden. Een bedrijf is in voortdurende evolutie !
De huisdieren-branche brengt voortdurend nieuwe produkten op de markt en vandaag ben ik een kijkje gaan nemen op Anido om met al die nieuwe produkten kennis te maken.  Het was een gezellige namiddag met collega-katten-liefhebbers !

Anido - evolutie

We know pets ! voor de voordurende evolutie van Felix en Minou !

Van sommige produkten was ik gewoon niet tevreden, zoals van de fleece dekentjes, van andere dingen ben ik wel tevreden maar kunnen misschien nog altijd beter, zoals de kattenbak-vulling. Voor de kattenbakken zal ik binnenkort een nieuwe produkt uitproberen, dus daar ben ik heel benieuwd naar. Het is een volledig biologisch afbreekbare zeer fijne korrel zonder toegevoegde chemische produkten. Past dus volledig in de visie van het bedrijf 😉

Voor de fleece dekentjes is er ook een oplossing en die bestelling is al gebeurd. De nieuwe dekentjes zijn superzacht en ik heb dan ook maar meteen nieuwe mandjes besteld in dezelfde superzachte fleece !

En zo is Felix en Minou voortdurend in evolutie en proberen we te blijven verbeteren om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.
Ook de opleiding tot CatCoach kadert trouwens in de evolutie van Felix en Minou, maar daarover vertel ik nog een andere keer 🙂

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.