het vriest nog steeds …

het vriest nog steeds te hard om nu buitendeuren te plaatsen … We zullen nog wat meer geduld moeten hebben met de winter 😉

Ondertussen zit ik zeker niet stil op katten-gebied. Sinds kort ben ik vrijwilliger bij FWF !
FWF staat voor Feline Welfare Foundation en zet zich in voor het welzijn van katten. Meer info kan je zeker vinden op www.felinewelfarefoundation.org . Er wordt veel onderzoek gedaan, info verzameld om dan door te geven aan alle mensen en organisaties die met katten werken.  Zo gaat FWF een inventarisatie maken van het zwerfkattenbeleid van alle Vlaamse gemeenten !

Voorzitster van FWF is Marcellina Stolting en zij geeft, onder andere, cursussen voor mensen die voor de Nederlandse kattenoppasservice willen werken. Deze cursus gaat door in Amsterdam, maar dat is natuurlijk al een hele afstand. Daarom heb ik Marcellina gecontacteerd en proberen we in België, Scherpenheuvel een cursusdag te laten doorgaan.  Hopelijk halen we minimum 10 deelnemers zodat de cursus kan doorgaan, want een mens kan nooit genoeg leren !

Ik hou jullie op de hoogte van de cursus en van de aktiviteiten van FWF natuurlijk !

Geplaatst in Pension en getagd met , , , , .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.