Cursus Felinova : angst bij katten

In de mate van het mogelijke (het grootste probleem is tijd …) probeer ik curussen te volgen die mijn kennis ivm katten vergroten. Ik vind het in de eerste plaats interessant en het komt natuurlijk ook van pas in het pension. Want het welzijn van de katten komt natuurlijk op de eerste plaats.

Gisteren heb ik kennis gemaakt met Anneleen Bru van Felinova. Daar heb ik de cursus gevolgd : omgaan met angstige katten.  Een heel interessant onderwerp want heel wat katten hebben er last van zonder dat wij (de eigenaars) het weten. Om te beginnen is het dus al interessant om een angstige kat te herkennen. Pas dan kan je beginnen aan de nog moeilijkere taak om er iets aan te doen.
Anneleen heeft al heel wat studeerwerk erop zitten en ze weet echt wel waarover ze spreekt. Ze staat ook open voor ervaringen en meningen van anderen. De cursus was dus zeer aangenaam, professioneel aangepakt en toch persoonlijk genoeg om je volledig op je gemak te voelen !

Er staan nog heel wat interessante cursussen op de agenda bij Felinova en ik ga zeker nog terug om nog meer te leren !

En wat het pension betreft : zoals ik al zei is het welzijn van de katten het belangrijkste, en omdat zowel de sociale kat als de meer bange kat in het pension niet te veel stress zou ervaren, ben ik weer moeten gaan nadenken over de inrichting van de rennen in het pension. (Gelukkig is het nog op tijd ­čÖé ). Ik zoek de beste oplossing om tegemoet te komen aan elke kat !

Geplaatst in Katten, Pension en getagd met , , , , , .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.