We vliegen er weer in !

Bij deze nogmaals mijn beste wensen voor 2012 ! Dat het ook een jaar mag worden met wat minder dierenleed in de wereld 😉

Ondertussen zijn de werken weer opgestart in het pension, na een pauze waarin we op zoek waren naar een schrijnwerker die zijn vak kent en die ook nog eens zijn woord houdt … Een moeilijke taak blijkt dat te zijn !
Maar uiteindelijk hebben we hulp gevonden en wordt er dus momenteel aan de buitendeuren gewerkt. Zonder buitendeuren staat de ruimte van het pension nog altijd een beetje bloot aan weer en wind, en konden we dus niet echt veel doen aan de binnenafwerking …

Daar komt dus verandering in, het materiaal voor de wanden is besteld en binnenkort kunnen we daar dus aan verder werken. Het doel is toch om ergens in juni het pension te kunnen openen !

Voor de vakanties die voor de opening van het pension vallen, hebben we natuurlijk de katten-oppas-dienst, zodat geen enkele kat moet ‘lijden’ onder de vakantie van de baasjes 🙂 Kijk voor meer info op onze pagina ‘katten-oppas-dienst of catsit !’.

Maak er een mooi jaar van, en hopelijk mogen we ook jou en je kat(ten) verwelkomen bij Felix en Minou !

Geplaatst in Pension, Uncategorized en getagd met , , , , , .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.