Katten-oppas-dienst of catsit !

Felix en Minou wil zoveel mogelijk de kat tegemoet komen, en dat wil zeggen : ALLE katten.

Er zijn katten die meer nood hebben aan gezelschap tijdens uw afwezigheid, en die kunnen terecht in het pension, maar er zijn ook katten die veel liever in hun vertrouwde omgeving blijven, in hun eigen huisje.
Voor deze katten biedt Felix en Minou een katten-oppas-dienst of catsit aan, zodat u zonder zorgen op vakantie kan gaan.

Wat houdt deze dienst in ?
Eerst kom ik  bij U langs voor een kennismakingsgesprek, om afspraken te maken en om alle info van uw kat te verzamelen. Het is tenslotte de bedoeling om uw kat te verwennen 😉 Er worden ook afspraken gemaakt voor het afhalen en terugbrengen van de sleutel.
Elke dag van uw afwezigheid brengen we een bezoekje van ongeveer 30 minuten aan uw kat. Bij elk bezoek gebeurt het volgende :

– eten en drinken geven/verversen
– kattebak schoonmaken/verversen
– eventuele ongelukjes van de kat opruimen
– knuffelen/spelen met de kat
– eventuele verzorging van de kat
– brievenbus leegmaken
– planten water geven indien nodig

Een katten-oppas kan ook nog andere voordelen hebben : U hoeft geen familie, vrienden of buren lastig te vallen voor het verzorgen van uw kat, er komt elke dag iemand over de vloer wat dan weer als inbraak-preventie kan tellen !

Uw huissleutel wordt bewaard met een sleutelhanger eraan waarop enkel de naam van de poes vermeld staat en niet Uw adres ! Zo is er ook veiligheid ingebouwd in geval van inbraak bij Felix en Minou 😉

Regio
Felix en Minou biedt katten-oppas-dienst aan in regio Vlaamse Ardennen (Elke aanvraag wordt bekeken in functie van de planning. )

Prijs
De prijs is 10 euro per bezoek tijdens uw afwezigheid, plus een kilometervergoeding van 0,30 euro per kilometer (gerekend met routebeschrijving van Google maps).

Mail gerust voor meer info op info@felixenminou.be of om te reserveren op oppas@felixenminou.be