Steentje bijdragen ?

’t is weer voorbij die mooie zomer … en daarna kwam nog een mooie na-zomer ! Niet alleen op weerkundig vlak was dit het geval, ook in het pension was het een mooie zomer met vele katten-gasten, en in september hebben we nog flink doorgewerkt met oppas-katjes om te verwennen.

Dat de katten-oppas en het pension in de lift zitten, is wel duidelijk … daarom dat er ook plannen gemaakt worden om nog meer katten te kunnen verwennen in de toekomst. En die plannen nemen we als eerste stap letterlijk : we tekenen een plan voor de uitbreiding van het pension !

Dat uitbreiding een investering is, mag duidelijk zijn. En elke cent zal van tel zijn … en neen, ik vraag jullie niet om centjes bij te dragen … Je kan al helpen door simpelweg één klik meer te doen als je iets bestelt bij Zooplus ! Hoe dat werkt ? Als je van plan bent om een bestelling te doen bij Zooplus, kom je eerst langs deze website en klik je links op de afbeelding van Zooplus. Je komt dan gewoon op de site van Zooplus terecht en je kan je bestelling doen. Zonder enige meerkost voor jou, geeft Zooplus een percentage van je bestelling aan Felix en Minou ! Zo simpel is het dus 😉

Elke cent, en ze zijn allemaal belangrijk, zal geïnvesteerd worden in de uitbreiding van het pension. Om nog meer katjes gelukkig te kunnen maken …

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.