Toon je passie aan anderen !

Ondertussen gaan de cursussen in kader van de Catcoach onverminderd voort, we zijn er bijna door ๐Ÿ™‚ Nu nog al dat huiswerk doorworstelen en daarna nog het eindwerk … Een serieuze opleiding , maar voor wat , hoort wat natuurlijk. En niets is te veel voor je passie ๐Ÿ˜‰

Maar de boog kan niet altijd gespannen staan, af en toe moet je jezelf ook iets leuk gunnen. En wat is er leuker , na het werken met de dieren zelf, om je grote liefde te tonen aan anderen ?

Toon je passie !

Met deze t-shirts kan je perfect je passie tonen aan anderen en het staat nog goed ook !

I love cats t-shirt

Uiteraard is dit een voorbeeld over katten, mijn grote liefde. Maar wie mij een beetje persoonlijk kent, weet dat het daar niet bij blijft.
Onlangs verloren we een van onze twee overblijvende honden … een groot verlies voor heel het gezin. De andere hond loopt nu wat verloren, ook hij is een maatje kwijt.

Om een lang verhaal kort te maken ; op het juiste moment kwam er een nestje Duitse Dog-pups op onze weg en ja hoor, we hebben er eentje gereserveerd. Dat ras is altijd al een droom geweest, dus we gaan er voor ! Nog een aantal weken aftellen en dan kan Lola ons gezin vervoegen.

En wat dacht je ? ook daarvoor bestaat er natuurlijk een t-shirt :-))

great dane t-shirt

 

Op deze site, waar je naartoe kan door op de afbeeldingen te klikken, vind je ook nog tal van andere leuke t-shirts. Ongetwijfeld zit ook jouw passie er tussen ๐Ÿ˜‰

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.