Op weg om een B.I.T.C.H. te worden …

jaja, jullie lezen het goed. Ik ben op weg om een B.I.T.C.H. te worden ! En die hoofdletters en puntjes ertussen moeten jullie al doen nadenken dat ik niet het woord ‘bitch’ bedoel 😉

B.I.T.C.H. ?

B.I.T.C.H. staat voor Bewuste, Intelligente, Talentvolle, Creatieve, Heerlijke vrouw. Of toch volgens Karin Van Hoorick. En als je’t zo bekijkt, dan is dat een compliment !
Ik heb Karin dinsdagavond ontmoet in het kader van de CatCoach-opleiding, en dit is niet de enige ‘cursus’ die niets met katten te maken heeft, want zelfstandige zijn in de huisdierenbranche vraagt meer dan alleen katten-kennis. En deze cursus moest ons wat assertiever maken en leren om complimentjes te aanvaarden, complimenten zoals ‘B.I.T.C.H.’ genoemd worden 🙂

cover-bitch-book

Het was een gezellige avond waaruit ik geleerd heb om nog bewuster te worden van mezelf, en Karin heeft me geinspireerd en wat meer zelfvertrouwen gegeven om mijn dromen waar te maken. Yes I can !
Blijkbaar ben ik net als Karin een beetje een duizendpoot, zij het niet in dezelfde branches, maar je moet blijven leren en evolueren om beter te worden. En dat is wat ik met deze hele opleiding ook wil bereiken.  Er zitten zoveel ideeën in mijn hoofd, dat het soms voelt alsof mijn hoofd overloopt … Maar ik ben er zeker van dat ik op de goeie weg ben om toch een paar dromen te kunnen realiseren !

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.