Dieren-dag is Katten-dag bij Amalia in Lierde !

Dierendag is Kattendag, of toch voor Felix en Minou 🙂 Want dierendag, 4 oktober , staat dit jaar bij dierenspeciaalzaak Amalia in Lierde in het teken van katten. En daar kan Felix en Minou natuurlijk niet op ontbreken.

Vragen over katten ?

En vraag over katten(gedrag) ? Dan kan je daar zondag mee terecht bij Felix en Minou of FWF (Feline Welfare Foundation). FWF heeft een kattenquiz mee, zodat je je kattenkennis kan testen, plus een informatie-stand over onzindelijkheid. Wat als je kat naast de bak gaat … ?

Kom dus zeker kennismaken ! Je kan trouwens ook komen kennismaken met een aantal kattenrassen die aanwezig zullen in de winkel.

Dierendag = kattendag Lierde Amalia

Kattendag Amalia Lierde Dierendag

Geplaatst in cats, Katten, Pension.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.