Groot onderhoud

Deze week geen katjes in het pension

… wil dat zeggen dat Felix en Minou stilzit ? Absoluut niet !

Groot onderhoud

Naast de thuisoppas, die uiteraard op verplaatsing doorgaat 🙂 , moet je dan van de situatie profiteren om alles eens een ‘groot onderhoud’ te geven in het pension. Groot onderhoud houdt in : een grote opkuis van de kattenverblijven, nog eens extra voor het groot verlof, en :  vandaag heb ik de verblijven ook nog van een extra laagje vernis voorzien. Vernis ? Ja vernis, want de verblijven zijn gemaakt met een kurken vloer. Gasten die hier al geweest zijn, zullen het beamen : oogt mooi, voelt warm aan (zowel voor mij als voor de katjes) en voor mij is het makkelijk in onderhoud. Dat ik dan jaarlijks een laagje vernis moet leggen, neem ik er graag bij !

Wie durft nu nog te zeggen dat pension-houder geen veelzijdige job is :-p

Geplaatst in cats, Katten, Pension, Uncategorized.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.