Gedragsadvies

De laatste jaren heb ik me verdiept in het gedrag van katten, door cursussen te volgen bij kattengedragstherapeuten. De cursussen die ik al volgde kan je hier lezen. En daar ben ik nog niet mee gestopt, ik blijf cursussen volgen want elke keer leer je nog bij, je moet ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de branche .
Ook boeken over dit onderwerp kunnen me bekoren.

Bij wijze van ‘stage’ heb ik al een paar ‘cases’ behandeld, katten die in huis plasten, katten die bang waren van de nieuwe huisgenoot, katten die rare dingen gingen eten … En niet zonder succes ! Het welzijn van de katten ligt me dan ook nauw aan het hart en ik ben blij dat er weer een paar gelukkige katten en baasjes meer op de aarde rondlopen.

Deze eerste katten hebben me de moed gegeven om hier mee verder te gaan, om nog andere katten te helpen. Want hoe langer men wacht met een probleem, hoe groter de kans dat de kat aan de deur belandt … en dat is het laatste wat ik wil natuurlijk.
Vanaf nu geef ik dan ook gedragsadvies op maat, specifiek gericht op jouw probleem. Je leest er hier alles over !

Op naar nog meer gelukkige katten !!

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.