Dierenfeest in Genk

Dat ik als vrijwilliger actief ben bij FWF kunnen jullie lezen op over mezelf. Vandaar dat ik vandaag in Genk op het dierenfeest te vinden was, aan de stand van FWF. 
FWF heeft sinds kort een ‘onzindelijkheidsstand’ in mekaar gestoken : wat zijn de meest voorkomende oorzaken van onzindelijkheid bij katten ? En ik moet zeggen, de stand had succes !!

Of dat nu goed of slecht is, laat ik in het midden want dat is een mes dat langs twee kanten snijdt natuurlijk : dat wil zeggen dat we veel info hebben kunnen doorgeven, dat we hopelijk wat mensen al kunnen helpen hebben met de basis-tips … maar dat wil ook zeggen dat ongelofelijk veel mensen thuis met de onzindelijkheid van hun katten leven ! En de meeste mensen hebben zo wat tips hier en daar gekregen en uitgeprobeerd, maar zolang je de oorzaak niet probeert te achterhalen, helpt het niet om in het wilde weg de tips uit te proberen. 
Je staat er versteld van hoeveel mensen er dan maar gaan leren mee leven, hoe verdraagzaam de meeste mensen zijn tov hun katten (al een geluk !) . Het spijitge is dat die mensen niet beseffen dat de oorzaak ook medisch kan zijn … Er zijn dus waarschijnlijk heel wat katten die ziek zijn en/of pijn hebben, waarvan het baasje het helemaal niet beseft … 

Gouden raad dus van FWF : onzindelijkheid is zeker niet normaal, kan perfect opgelost worden en moet zeker nagekeken worden ! 

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.