Minoes heeft me iets geleerd !

Ik heb in het pension een aantal ‘breinbrekers’ voor de katten die zich dreigen te vervelen gedurende het verblijf in het pension. Dat zijn van die spelletjes waar je voedsel, brokjes, kan in verstoppen en ze moeten het er dan zien uit te krijgen …

Zo heb ik een houten kubus, met gaten in; in de kubus zitten dan nog 2 balletjes met een belletje erin en door de gaten past perfect een kattepoot. Nu had ik daar voor Minoes een paar snoepjes in verstopt gisterenavond …
Kom ik deze morgen in het pension, en vind 1 balletje uit de kubus … ! Ik stond versteld want volgens mij kon dat balletje helemaal niet door de gaten ?? Dus ik ga proberen en na een paar mislukte pogingen vond ik dus 1 gat dat net iets groter was dan de andere en waar het balletje wel door past !!

Dankjewel Minoes om me daar op te wijzen ! šŸ˜‰

Geplaatst in cats, Katten, Pension.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.