Liefde alleen is niet genoeg …

Liefde alleen is niet genoeg … toch niet als je professioneel wil bezig zijn !

Als je verantwoordelijkheid draagt over de zorg voor dieren van andere mensen, dan is het helaas niet genoeg dat je dat graag doet … je moet er ook verstand van hebben. 
Katten zijn al meesters in het verbergen van ongemakken of pijn voor hun eigenaars. Laat staan dat ze het zouden laten zien aan een vreemde … Daarom moet je als cat-sitter of katten-oppas een getraind oog hebben voor de subtiele signalen die een kat geeft als er iets mis is. Je moet de ‘kattentaal’ verstaan, en dat heb je maar onder de knie als je ‘de theorie’ leert. 
Veel mensen denken dat ze katten kennen omdat ze al heel hun leven een kat gehad hebben, maar niets is minder waar. Het is pas als er ernstige problemen optreden, dat mensen beseffen dat ze eigenlijk niet zo veel van katten afweten. 

Daarom wil bij deze nog eens benadrukken dat zowel ikzelf als Hilde, onze katten-oppas in Wondelgem, cursussen gevolgd hebben en nog zullen volgen om onze katten-kennis te vergroten. We dragen tenslotte de verantwoordelijkheid over jouw lieveling 😉 

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.