Prijsaanpassing van de oppasdienst

De oppasdienst zit in de lift !

Voor sommige katten is thuisblijven de beste oplossing tijdens je afwezigheid. Als je kat zeer gehecht is aan zijn huis en omgeving en een groot deel zelfstandigheid bezit, zal ze zich beter voelen in haar eigen huis. Dan is een oppasdienst de oplossing tijdens je afwezigheid !
Als je je kat wil achterlaten met de beste zorgen, dan heb je iemand nodig met een groot hart voor katten … maar dat niet alleen ! Kennis van kattengedrag is even belangrijk, want om maar een voorbeeldje te geven ┬á: katten zijn meesters in het verbergen van pijn. Alleen kenners zullen de subtiele signalen van je kat herkennen. En een kenner kan je worden door cursussen te volgen over kattengedrag.

En omdat de oppasdienst populairder wordt, wil ik in de toekomst gaan samenwerken met mensen die net zoals ik een hart voor maar ook kennis van katten hebben. Mensen die net als ik hun kennis over katten blijven bijschaven en zo de beste zorgen kunnen toedienen tijdens je afwezigheid.
Op dit moment zijn er nog geen concrete plannen, maar ik hoop dit in de toekomst wel uit te breiden, wie weet zelfs over heel Vlaanderen. De nadruk zal in ieder geval liggen op de kennis van kattengedrag, professionaliteit dus ­čśë

In het kader hiervan, is de prijsberekening voor de oppasdienst aangepast : de prijs is 10 euro plus een kilometervergoeding. Zo kunnen medewerkers zelf bepalen in welke regio ze willen werken en hoever ze letterlijk willen gaan.

Hopelijk kan ik hier binnenkort nog meer nieuws over brengen !

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.