Anderen iets bijleren …

over katten : altijd een goeie zaak 🙂

Door een toeval (of bestaat dat niet ?) kreeg ik de kans om de module ‘de kat’ te geven aan de eerstejaars-studenten van de cursus ‘honden- en kattenpensionhouder’ bij Syntra. Ik vond het een mooie kans en heb ze met beide handen gegrepen. Wat een ervaring om mijn kennis over katten, die ik tot nu toe heb opgedaan via cursussen en ervaring uiteraard, te kunnen delen met anderen.

In een aantal lessen heb ik geprobeerd om de cursisten de basis-kennis van de kat bij te brengen. Het heeft mij ook weer meer inzicht gegeven in de hele samenhang van alles wat ik tot nu toe heb geleerd. En blijven leren is een must, er wordt steeds meer onderzoek gedaan, waardoor we meer te weten komen. En ik hoop dat de cursisten ook begrepen hebben dat dat eigenlijk de belangrijkste les is : blijven leren !

Deze avond was de laatste les van deze reeks, van deze module, eigenlijk geen les meer maar het examen van de module. Voor mijn gevoel moet dit absoluut niet de laatste keer zijn, ik lust er wel meer van 😉

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.