Kerstperiode

De feestdagen op het einde van het jaar komen er weer aan. Voor sommigen een tijd om er op uit te trekken, voor anderen een tijd om thuis te vieren met vrienden en/of familie.

De mensen die er op uit trekken, moeten vanzelfsprekend een oplossing zoeken voor hun geliefde schat en dat kan uiteraard bij ons. Als de baasjes op vakantie gaan, dan verdient de kat ook een mooie vakantie šŸ˜‰ . Blijft de kat liever thuis, dan kunnen we ook komen cat-sitten, wat de kat maar verkiest !

Mensen die thuis blijven en een groot diner plannen, denken misschien niet meteen aan het pension, maar toch kan dat de beste oplossing zijn voor beide partijen : Als je veel volk over de vloer krijgt, gaat daar waarschijnlijk een grote voorbereiding aan vooraf. Geen tijd dus voor de poes. Misschien wordt er zelfs met meubels geschoven om zoveel volk een plaatsje te geven ? Ā Een nachtmerrie voor de kat : wat gebeurt er allemaal in mijn vertrouwde omgeving ?? En de dag van het feest nog eens zo veel vreemd volk in huis … Geen wonder dat sommige katten helemaal de kluts kwijt zijn na de feestdagen !
Als de kat op pension gaat, ziet ze de veranderingen in haar vertrouwde omgeving niet, en komt ze terug thuis in een niet-veranderde omgeving. Het baasje heeft geen extra zorgen om de rust van de kat, en kan ik alle rust (?) het diner voorbereiden en serveren. Voordeel voor beide partijen dus !

Nog een goeie raad : er zijn al reserveringen voor de kerst-vakantie, dus wacht niet te lang om te reserveren !

Prettige feestdagen !!

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.