’t is weer voorbij die mooie zomer …

dat kunnen we nu wel zeggen denk ik, de zomer is weer voorbij …

Maar wat een zomer ! Eentje waarin mijn droom in vervulling ging : ik opende een kattenpension !! En dat verliep toch redelijk vlot mag ik zeggen 😉
Akkoord, het was zwoegen en zweten om alles klaar te krijgen voor de eerste gasten, maar het opvangen van katten zelf is een waar genoegen. Ik haal er echt wel voldoening uit om ze gelukkig te maken, ook al zit dat in de kleinste dingen in hun dagelijkse leven hier. Een leven dat , door de verhuis naar het pension, toch eventjes op zijn kop staat, en waar ze zich moeten aanpassen aan een nieuwe omgeving.

Nu het ‘hoogseizoen’ voorbij is, en de grootste drukte dus ook, kunnen we weer voor andere dingen tijd vrijmaken … al zal het nog altijd met katten te maken hebben, of wat had je gedacht ?
Tijd om nog een cursus kattengedrag te volgen bijvoorbeeld. Ik ga ook de toekomstige katten-pension-uitbaters wat bijbrengen in hun cursus bij Syntra ! jaja, ik ga dus zelf wat les geven, de basis, maar dat heb ik ondertussen wel zelf al stevig onder de knie 😉

We zitten dus zeker niet stil, en in het pension is het wel stiller, maar niet volledig stil, er komen en gaan nog steeds gasten en zo heb ik het graag !

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.