we zijn goed gestart !

jaja, het is dan eindelijk zo ver ! Sinds 13 juli zitten er katten in het pension op vakantie.


Elke dag heb ik mijn bezigheid met het proper houden van de rennen, de kattebakken uit te scheppen en de katjes te voorzien van een natje en een droogje. Als dat allemaal in orde is, kan ik ze ook nog laten genieten van een jaag-spelletje, of krijgt er een eentje een kartonnen doos om verstoppertje te spelen … Hard werken durf ik het niet noemen want ik geniet er echt van ! Als dit geen droom-job is, dan weet ik het ook niet meer šŸ˜‰

Bij deze wil ik dus alle klanten al bedanken voor het vertrouwen ! Ik wil hier nog heel lang mee doorgaan !

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.