Verandering van de plannen !

In de plannen voor de indeling van het pension zoals ze tot nu toe waren, konden de logeerkatjes niet direct aan het raam zitten. Dit omdat de indeling van het bestaande gebouw zich niet zo makkelijk leent om de verblijven aan de buitenmuur te maken …

Maar waar een wil is , is een weg ! Vorig weekend ben ik het van een andere kant gaan bekijken, en ja hoor : het moet mogelijk zijn om de verblijven aan de buitenmuur te maken, zodat elk verblijf een raam heeft waar de katjes kunnen naar buiten kijken en alles volgen wat er hier op de binnenkoer gebeurt. Dit zal uiteraard ten goede komen aan hun algemen welzijn en er voor zorgen dat ze eventjes hun stress vergeten omdat ze niet in hun vertrouwde omgeving zitten.

Ook al is het niet evident en vanzelfsprekend, we doen er alles aan om het onze gasten zo goed mogelijk naar hun zin te maken !

Geplaatst in Pension en getagd met , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.