Kat naar het pension of thuisblijven ?

Mensen vragen soms wat nu het beste is voor een kat : naar een pension brengen of thuisblijven ?

Elke kat is anders, heeft een ander karakter, dus een eenduidig antwoord is er niet vrees ik. Je moet dus kiezen in functie van je kat. Is je kat een dier dat gezelschap zeer op prijs stelt, dan doe je ze best naar een pension. Maar heeft je kat al last als je een kast verzet in huis ? Dan laat je ze beter in haar vertrouwde omgeving ! Je kan dan altijd iemand zoeken om elke dag eens langs te komen, terwijl je op vakantie bent.

Het is natuurlijk zo dat niet iedereen een vriendelijke betrouwbare buur heeft, of familie of vrienden die in de buurt wonen … en dan is een kattenoppas wel een goed alternatief !
Een kattenoppas komt elke dag langs en verzorgt en controleert de kat. Bovendien is er elke dag iemand over de vloer terwijl je weg bent, want eventuele dieven kan afschrikken !
Indien je dus kiest voor het thuislaten van de kat, is een kattenoppas een prima idee !

Daarom ga ik deze service ook aanbieden naast het kattenpension, omdat niet alle katten gelijk zijn, en om iedereen de keuze te laten. Binnenkort vind je hier op de site dus alle info ivm katten-oppas Felix en Minou ! šŸ˜‰

Geplaatst in Uncategorized en getagd met , , , , .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.