update

Jullie denken misschien dat alles hier stilligt, omdat ik niets geschreven heb, maar niets is minder waar natuurlijk.

Ondertussen zijn we terug van een weekje vakantie in Frankrijk en kon ik daar alles eens op een rijtje zetten wat betreft het pension. Neen, ik ben geen volleerde pensionbouwer en ik durf nogal eens van gedacht te veranderen dus alles eens overdenken is geen tijdverlies !

Ik kwam tot de vaststelling dat al mijn toegangen tot het pension momenteel afgesloten zijn met plastiek (op de muur geplakt en in de muur genageld) om onze katten eruit te houden (ze zouden zich nogal amuseren met alles te markeren vrees ik) … in en uit is dus niet evident, want dan zou ik telkens de plastiek opnieuw moeten bevestigen. De volgende stap is dus minstens 1 deur installeren zodat ik makkelijk binnen en buiten kan, en dat ik toch alles kan afsluiten.

Zogezegd zogedaan : ik ben op zoek gegaan naar een mooie authentieke deur, met glas erin vanwege de lichtinval en groot was mijn vreugde toen ik 2 dezelfde deuren vond, met kleine raampjes erin , die dan nog eens heel goed de afmetingen benaderden van de deurgaten !

De deuren staan nu te wachten op een aanpassing van de schrijnwerker, die ze ook zal installeren en eenmaal dat gedaan, kunnen we weer vlijtig verder werken aan de binnenkant !

tot de volgende !

Geplaatst in Uncategorized en getagd met , , , , .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.