Hij ligt er !

je staat er waarschijnlijk van versteld, dat een mens zo opgetogen kan zijn over het leggen of gieten van een chape … Maar voor mij is het een eerste geslaagd punt in het verbouw-project van de koeiestal tot kattenpension !

Ik heb zelf het ‘plan’ in mekaar gestoken, opgelijst wat er moet gebeuren, zelf de voerderbakken afgebroken, zelf puin geruimd en zelf gezocht naar een chapper … en die is vandaag langsgeweest en heeft op het eerste zicht prima werk geleverd !

En dan zou je denken dat ik er nu weer volop kan invliegen om verder te werken … maar helaas pindakaas, de chape moet natuurlijk drogen en goed hard worden en zolang kunnen we niet veel op de vloer verder werken. (Er zijn natuurlijk nog wel een hoop kleine dingen op de to-do-lijst, dus helemaal vervelen zal ik me niet doen 😉 ).

De stal is nu afgesloten zodat de chape perfect kan drogen zonder kattepootjes erin.  Vandaar dat er ook geen foto’s zijn …

Wij gaan een weekje relaxen op vakantie om er dan weer in te vliegen, tot de volgende !

Geplaatst in Uncategorized en getagd met , , , , .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.