Black Pearl of the Blue Lagoon

In huis hadden we Ben als echte huiskat. En van Main Coons is geweten dat ze graag gezelschap hebben. Dat had ie meestal wel, want als we thuis zijn, is het huisje goed gevuld 😉 , maar op de momenten dat wij uit werken zijn, zat ie eigenlijk alleen : wij zijn er niet en de honden zitten ook buiten als wij er niet zijn. En Twister loopt in de zomer ook liever buiten dan binnen te zitten, dus …

Dus was het tijd voor gezelschap voor Ben … een gezelschapsdame nog wel !
Ik was al verliefd op het lange haar van Ben en zijn grootte maakte het compleet, dus ging ik op zoek naar iets gelijkaardig. En zo kwamen we bij de Noorse Boskat terecht, beetje gesurfd op het net en we kwamen in the Blue Lagoon terecht (klinkt goed he ? 🙂 ). Daar waren op dat moment kittens en er was zelfs nog een kattinnetje met mijn lievelingskleuren : zwart en wit. Dan is er niet veel nodig om verliefd te worden natuurlijk, en bij de eerste ontmoeting klikte het direct tussen Pearly en mij. Ze zeggen toch dat een kat zijn baasje kiest ? Wel , Pearly koos mij overduidelijk !

Als je me nu zou vragen wanneer de laatste film van ‘Pirates of the Carabean’ uitkwam, ik zou het bijgod niet weten, maar Pearly, officieel Black Pearl, is genoemd naar dat schip uit de film, dus ik weet het wel : 2008  ! Ons Pearly is dus ondertussen ook al een flinke volwassen dame van 3 jaar oud. Flink slaat dan wel op haar karakter want volgens de standaard is ze toch wat te klein, maar ze staat zeker en vast haar mannetje !

En wat het gezelschap voor Ben betreft : we hadden het niet beter kunnen treffen want het was liefde op ’t eerste zicht !Geplaatst in Mijn katten en getagd met , , , , .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.