Fluf

Zoals ik al eerder schreef, zijn er hier vrij snel dieren komen wonen die ergens anders niet meer welkom waren. Maar de kippen, konijnen en cavia’s die zo binnenkwamen, hebben we zelf een goeie thuis gegeven bij ons.

Toen er , alweer via het hondenvriendenforum, een oproep kwam om een mama-poes met kittens op te vangen, was ik natuurlijk kandidaat !
Zo gezegd, zo gedaan, Fluf kwam met haar kittens naar hier. We hebben haar in onze living geïnstalleerd, in een grote hondenbench om te wennen aan onze eigen dieren en dat ging vrij vlot.
Ben bleek een ideale kat te zijn om de kittens te socialiseren met andere katten. Ben laat zich immers niet afschepen. Hij heeft zoiets van ‘ ik woon hier, dus jij moet maar met mij leren leven of je dat nu wil of niet. Je mag gerust je tijd ervoor nemen maar je kan er niet onderuit ! ‘.

De kittens plaatsen liep van een leien dakje … maar voor Fluf zelf, kwam er geen kandidaat … En je kan het al raden : Fluf is hier blijven wonen en bewaakt vandaag de dag nog steeds onze binnenkoer.
Dat Fluf geniet van een goed leven, kan je zien aan haar ‘welvaarts-buikje’ want de meeste mensen die haar voor de eerste keer zien, vragen of ze zwanger is. Dat is uiteraard NIET het geval, na haar nestje is Fluf meteen gesteriliseerd want er zijn al genoeg katten en kittens die gedumpt worden (en daar kunnen we niet genoeg op hameren : laat je kat steriliseren of castreren als je geen kittens wil … voorkomen is beter dan ze de dumpen of doden ! )

Ook voor Fluf zal ik eens werk moeten maken om foto’s te nemen van de buitenkatten ­čśë

Geplaatst in Mijn katten en getagd met , , , , .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.