Twister

Mijn dierengezinnetje was compleet dacht ik : 1 hond en 1 kat. Met een hond moet je bezig zijn, dus was ik op het internet op zoek gegaan naar meer informatie. Ik kwam terecht op een hondenforum (www.hondenvrienden.be) en leerde daar heel wat mensen kennen door samen te gaan wandelen.
Hondenvrienden zijn ook dierenvrienden in het algemeen, dus naast de honden werd op het forum ook wel wat verteld over katten en andere huisdieren. Ook dieren die een andere thuis zochten, om welke reden dan ook, kon je op het hondenvrienden-forum vinden.
Zo stond er op een bepaald moment een oproep voor het plaatsen van een jonge poes, Twister genaamd. Ze werd er van verdacht de hond des huizes te hebben verwond, dus zocht ze een andere thuis. Alternatief was het asiel … en dan smelt mijn hart natuurlijk.
Ik heb Twister in huis genomen en het geprobeerd. Het lukte ! Zowel met Wolle als met Chica, ook zal Twister wel altijd een eenzaat blijven, ze leven naast elkaar.

Zo werd mijn dierengezinnetje weer wat groter, maar ach … 1 of 2 katten, dat maakt toch geen verschil ?? Ik had toen geen flauw idee van hoe groot mijn dierengezin ooit zou worden … wordt vervolgd ! 😉

Twister

Twister

Geplaatst in Mijn katten en getagd met , , , , .

2 reacties

  1. Ik ben zowat de persoonlijke portier van Twister. Als enige binnen-buitenpoes moet ze uiteraard dagelijks een aantal keren (te veel) naar binnen of buiten. En omdat ik dat gekrab aan de venster niet zo goed verdraag als Maureen, is dat dus mijn taak 😉 Twister can be a real pain in the “*”, maar ‘k zou haar toch missen, moest ze er niet meer zijn !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.